XERA KID’S

XERA KID’S

Amb el programa plantejat per aquest curs, busquem que els infants facin un treball gradual i progressiu de manera que coneguin el seu propi cos i les seves possibilitats de moviment, aconseguint a poc a poc que des de ben menuts, descobreixin un nou canal d’expressió, prenguin consciència del seu propi cos.

 

Dansa Infantil

La dansa infantil és una disciplina pensada per als més menuts, dirigides a nens/as de 3 a 6 anys.

Classes introductòries a les diferents modalitats de dansa com; ball coreogràfic, llatins, carbenys, danses urbanes, ballet clàssic… combinat amb activitats de coordinació, flexibilitat, musicalitat i ritme…L’objectiu de les classes de dansa infantil, és proporcionar mitjançant la psicomotricitat,  la creativitat i la música, un primer contacte en la dansa en un ambient lúdic i creatiu.

Amb el programa que presentem, per als nens/es a partir dels 6 fins als 16 anys, que s’inicien al ball coreogràfic i amb la modalitat escollida per l’alumne/a, LATIN o URBAN, que la practiquen durant tot el curs de forma gradual i progressiva de manera que començen a introduïr-se al món de la dansa llatina o urbana.

 

Xera LATIN i URBAN

El ball coreogràfic inclou diferents modalitats de ball on la seva característica fonamental és l’execució en perfecta coordinació de moviments artístics i tècnics, així com, la total sincronització de tots/es els/les membres del grup amb música actual i coreografies de diferents ritmes i estils musicals. 

L’expressió corporal és el llenguatge innat del cos, és el primer llenguatge a través del qual expressem sentiments, emocions, sensacions…tenint la possibilitat d’integrar-lo amb altres tipus de llenguatges i establir un mitjà de comunicació proper i natural amb el propi cos de manera que ens podem manifestar tal com som davant el món exterior. 

La creativitat és aquella capacitat per captar i transformar estímuls en expressions o idees amb nous significats, a Feel Dance sabem que els/les nostres alumnes tenen aquesta capacitat per expressar-se i volem desenvolupar-la mitjançant tallers musicals i d’expressió corporal mitjançant la imaginació i fent servir la fantasía per crear un ambient on es puguin divertir, aprendre, expressar, desenvolupar hàbits d’autonomia… tot gaudint i compartint experiències enriquidores i al mateix temps d’autoconeixement i aprenentatge artístic i social.

Categories:
– Kid’s 2: 1r, 2n i 3r.
– Teens: 4rt, 5è I 6è.
– Youth: 1r, 2n, 3r I 4t ESO.

Modalitats a escollir:

Xera Latin:

Classes de ball coreogràfic combinades amb l’aprenentatge i la pràctica de la modilitat dels balls llatins i caribenys (samba, txa-txa-txa, rumba, salsa, batxata, merengue…).

Xera Urban:

Classes de ball coreogràfic, combinades amb l’aprenentatge I la pràctica de la modalitat de danses urbanes (jazz, hip-hop, break dance…)

Ballet Classic:

El ballet clàssic és una forma de dansa els moviments de la qual es basen en el control total i absolut del cos, el qual s’ha d’ensenyar des de primerenca edat. Es recomana iniciar les classes a partir dels sis anys, ja que el ballet és una disciplina que requereix concentració i capacitat per a l’esforç com a actitud i forma de vida.

El ballet posa l’accent en els moviments fluids i gràcils i en les línies llargues, juntament amb l’estricte compliment de la forma i la tècnica correctes, especialment el gir de les cames. També se centra en la narrativa i la narració d’històries a través d’imatges dramàtiques i coreografies complexes.