Presentació

Les classes amb més èxit de Deltebre!

Xera és la definició perfecta de les nostres classes de ball. ‘’Xera’’, és una paraula autòctona del Delta, que significa xalera, diversió… I, per això, aquest programa de classes s’anomena així, perquè a les nostres classes combinem l’aprenentatge de les diferents modalitat de ball amb la màxima diversió possible.

El ball és un exercici aeròbic perfecte per a mantenir-se en forma, cremar calories i esta sà!

 

 

Quins són els beneficis?

BALL EN LÍNIA – ADULTS

El ball en línia és una modalitat de classes on es balla individualment i alineats respecte al grup, on es practiquen diferents estils de ball coordinats coreogràficament, i a la vegada aprenent i millorant les característiques de cada modalitat.

Són les classes de ball on combinem amb una metodologia més divertida i amena les diferents modalitats que oferim a continuació, on practiquem, experimentem i treballem la seva tècnica, els ritmes, moviments i passos característics de cada modalitat. 

Balls Llatins 

(Nivell bàsic, mitjà i avançat)

És la classe de ball amb més dificultat degut a la base tècnica que requereix. En aquesta classe fem una introducció de la samba, txa txa txa, rumba, jive i pasodoble i que, aquests, ens aporten una base completa i multidisciplinar de ball.

Professor: Eric Bertomeu i Susana Guart

Balls Caribenys

 (Nivell bàsic, mitjà i avançat)

És la classe amb més moviment de caderes gràcies als ritmes caribenys on aprenem i practiquem els seus passos i figures de; la salsa, la batxata, la cúmbia i el merengue.
Professor: Eric Bertomeu i Susana Guart.

Remember

(AeroDance)

És la classe més intensa de Feel Dance XERA, perquè combinem diferents ritmes amb aeròbic i ball coreogràfic, on ballem coreografies de diferents estils amb la música del Rey del Pop…

MICHAEL JACKSON!

Professor: Eric Bertomeu

Tècnica i biomecànica

És una classe específica on es treballa la mobilitat del sistema múscul-esquelètic per complet on treballem amb les forces internes i externes vinculades amb el sistema anatòmic i biològic del nostre cos. En aquestes classes, ampliarem els coneixements i practicarem sobre l’equilibri mecànic, la força, la posició, la velocitat, el centre de gravetat, la coordinació, la dissociació corporal… i tots aquests conceptes són bàsics i fonamentals per a millorar amb el ball.
Professor: Hugo Fabra i Susana Guart

Kizomba

 (Nivell bàsic)

És un estil molt sensual on es practica principalment la dissociació corporal i al mateix temps, treballes tota la mobilitat del maluc amb diferents ritmes, però sense perdre mai la seva essència. L’objectiu principal a les nostres classes és que, a través del LadyStyle experimentem la connexió amb nosaltres mateixes, i a millorar la seguretat i l’empoderament de la dona.
Professora: Elisabeth Rius

Country

El ‘’Country Line Dance’’ és una modalitat de classes on es balla individualment i alineats respecte al grup a ritme del Country, que és un gènere musical sorgit en els anys 1920 a les regions rurals del Sud dels Estats Units i en les Marítimes del Canadà i Austràlia.
Professor: Eric Bertomeu

BALL EN PARELLA - ADULTS

Aquestes classes, a més de ser una diversió, és una forma d’exercici suau, compartit amb la parella i alhora molt complet, on practiqueu diferents modalitats de ball tan de llatins com de caribenys, i això, ens aporta una gran quantitat de beneficis des del punt de vista físic, psíquic i social que, reforcen la relació i la confiança amb la parella. 

La metodologia d’aquestes classes és aprendre i practicar els diferents passos de cada ball i alhora treballar la seva tècnica combinat amb activitats de coordinació, musicalitat i moviment corporal.

CARIBENYS

A aquesta classe, practiquem passos i figures de: Salsa, Batxata, Merengue, Cúmbia i Kizomba.